Vest Gulv - Hagegata - Tøyen

Vest Gulv - Hagegata - Tøyen

Midt på Tøyen har vi bygget SYD Tøyen Torg. Bygget er fargerikt, gjennomført og annerledes, med unike kvaliteter og utforming. Bygget er tegnet av SJ Arkitekter.

Det er levert heltre lamellgulv i forskjellige størrelse & sorteringer fra Esco. Gulvet er i 190mm og 245mm bredde i natural white i rustikk, natur og select sortering.

Syd har 12 leiligheter fordelt over 7 etasjer, med et næringslokale i 1. etasje. Leilighetene varierer mellom 2, 3, og 4-roms, og er fra 35 til 118 kvm. Under utviklingen av Syd har det vært viktig for oss å lage funksjonelle leiligheter, samt å skape den gode bo-opplevelsen. Derfor har vi blant annet gitt alle leilighetene store vinduer for å få inn mest mulig lys, samt at alle får en romslig balkong. 

Interiørarkitektene Paulsen og Nilsen har hatt fokus på å skape en tydelig identitet og stemning gjennom valg av materialer, farger og løsninger. Det har vært ønskelig å gjenspeile Oslo sin mest spennende bydel hvor farger, kunst og kultur, fellesskap og kvalitet har vært viktige stikkord.

Resultatet er SYD; et fargerikt, annerledes og gjennomført bygg rett nedenfor Tøyen Torg.

PROSJEKT - HAGEGATA 25
STED - TØYEN, OSLO
UTBYGGER - APT PROPERTIES
INSTAGRAM - @aptproperties
ARKITEKT - @sjarkitekter
INTERIØRARKITEKT - @paulsennilsen