Vest Gulv

Velkommen til Vest Gulv. I mange år har vi vært en ledende aktør i gulvbransjen, dedikert til å tilby kvalitetsløsninger som oppfyller alle dine gulvbehov. Vårt sortiment inkluderer alt fra klassisk parkett og tregulv til moderne og slitesterke herdet-tregulv. Vi er stolte av å representere flere anerkjente merker i vår portefølje. Dette inkluderer:

  • Vest Gulv: Vårt eget merke som reflekterer lokal kvalitet og skandinavisk design.
  • Bjelin: Et svensk merke kjent for sin innovative herdet-tregulv og elegante fiskebensparkett med klikksystem.
  • Esco: Spesialister på heltre lamellgulv som tilbyr både holdbarhet og estetisk appell.
  • ter Hürne: En anerkjent tysk leverandør kjent for sin innovasjon og kvalitet i produksjonen av gulvløsninger. ter Hürne tilbyr et bredt spekter av produkter som spenner fra luksuriøse parkettgulv til slitesterke laminat- og vinylgulv.

Gjennom årene har vi ikke bare bygd opp en omfattende kunnskap, men også et solid nettverk av samarbeidspartnere. Vi har hatt gleden av å jobbe sammen med både store og små firmaer på prosjekter, inkludert prestisjetunge interiørarkitekter og byggentreprenører som Faye Interiørarkitekter, Oslo Byggentreprenør, Villasnekkeriet og Christian’s & Hennie. Disse samarbeidene har styrket vår evne til å levere skreddersydde løsninger som imøtekommer unike behov. Hos Vest Gulv er vi drevet av tre kjernefokus: fornøyde kunder, god kvalitet og rask levering. Vi forstår at et vakkert gulv kan transformere ethvert rom, og vårt team jobber utrettelig for å sikre at hver kunde får den beste løsningen med høyest mulige standard. Uansett om du er i markedet for å oppgradere ditt hjem, eller trenger robuste løsninger for et kommersielt prosjekt, har Vest Gulv ekspertisen og erfaringen til å hjelpe deg. Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon. Vi ser frem til å hjelpe deg med å realisere ditt neste gulvprosjekt!

Kom i kontakt