Vest Gulv - Behandling av Fiskebens parkett - Meyerløkka

Vest Gulv - Behandling av Fiskebens parkett - Meyerløkka

APT Properties har totalrenovert et gammelt laboratorium om til 20 urbane og spennende leiligheter. Prosjektet har vi kalt Laboratoriet, og leilighetene er moderne, lyse og arealeffektive. Her får du en følelse av det originale og ærverdige med gamle bygg som god takhøyde, store vinduer og en fasade med vakre detaljer. Inne får du en moderne og effektiv leilighet med gjennomgående høy kvalitet og moderne materialvalg. 

Vest Gulv fikk oppdrag å behandle gulvene i loftleilighetene med Osmo 3111 som er hvitpigmentert med hardvoksolje 3062 i matt utførelse.

Laboratoriet er urbant med fokus på håndverket og kvalitet. Det er plassbygde kjøkken med benkeplater og backsplash i marmor, gulvene er hvitpigmentert fiskebensparkett i eik, brytere og håndtak fra Buster & Punch, ovnen og koketopp fra Bertazzoni og armaturene er i matt sort fra Dornbracht.

Prosjektet er tegnet av Goa Arkitektkontor her i Oslo mens interiørkonseptet er designet av en av Sveriges mest prisbelønnede arkitekter Andreas Martin-Löf Arkitekter.

PROSJEKT - LABORATORIUM
STED - MEYERLØKKA
UTBYGGER - APT PROPERTIES
ARKITEKT - @goa_arkitektkontor
INTERIØRARKITEKT - @amlarkitekter