Kjære kunder og samarbeidspartnere,

Vi er på flyttefot, men vår dedikasjon til dere står stødig! Vest Gulv har tatt et strategisk valg om å overgå fra vårt showroom til et kontorbassert system. Dette er et bevisst steg for å styrke vår tilnærming til skreddersydde kundeløsninger og for å utdype vår kvalitetsservice.
Gjennom tett dialog med dere har det blitt tydelig at flertallet av våre kunder foretrekker at vi kommer til dem, samt benytter seg av vår nettside, fremfor å besøke vårt showroom. Dette har inspirert vår beslutning om å tilpasse våre tjenester enda mer i tråd med deres ønsker og behov.
Som en direkte følge av overgangen fra showroom til kontor, vil vi kunne tilby våre tjenester til reduserte priser. Dette gjenspeiler besparelsene vi oppnår ved å ikke vedlikeholde et fysisk showroom, og vi er glade for å kunne dele disse fordelene med dere.
Vi ønsker å forsikre dere om at muligheten for å møte oss ansikt til ansikt forblir intakt. Gjennom forhåndsbookede møter, enten hos dere eller via digitale plattformer, er vi beredte til å tilby den personlige veiledningen og den detaljerte oppmerksomheten hver eneste prosjekt fortjener.
Vår nye modell gjør oss i stand til å fokusere mer direkte på deres unike behov, med en mer fleksibel og effektiv møteordning. Vi inviterer dere til å ta kontakt for å avtale et møte hvor vi kan utforske hvordan vi best kan realisere deres visjoner, enten det er på deres lokasjon eller gjennom vår forbedrede nettside.
For avtaler og ytterligere informasjon, vennligst nå ut til oss på post@vestgulv.no. Vi er ivrige etter å fortsette vårt samarbeid og ser frem til å vise dere fordelene med vårt nye arbeidsformat.
Takk for at dere fortsetter å stole på oss. Vi er her for dere, klar til å ta fatt på neste kapittel sammen, og imøtekomme deres behov på en måte som reflekterer deres ønsker og tilbyr større verdi.